Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik fortæller dig om de oplysninger, vi indsamler fra dig, når du bruger vores hjemmeside. Ved indsamling af disse oplysninger optræder Nordic learning som Dataansvarlig, og vi skal ifølge loven give dig oplysninger om os, om hvorfor og hvordan vi bruger dine data og om de rettigheder, du har over dine data.

Hvem er vi?

Vi er:

Nordic Learning – Research and Education
Nørregade 3
5620 Glamsbjerg
CVR: 32405541

Kontaktperson: Micki Sunesen, ms@nordic-learning.com

Vi er ikke forpligtet til at have en databeskyttelsesansvarlig, så eventuelle henvendelser om vores brug af dine persondata skal rettes til kontaktoplysningerne ovenfor.

Sådan bruger vi dine oplysninger

Når du bruger vores hjemmeside

Når du besøger Nordic-learning.com anvendes der ”cookies” til at indsamle oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold, markedsføring og statistik. Ved indsamling af disse oplysninger optræder vi som dataansvarlig. Du kan se hele vores cookiepolitik her

Øvrige databehandlinger

Vi indsamler ingen øvrige oplysninger om dig på vores hjemmeside.

Dine rettigheder som registreret

Du har til enhver tid ret til at få at vide, hvilke persondata vi har om dig, og du kan bede os om at rette dem, hvis de er forkerte. Hvis vi har bedt om dit samtykke til at behandle dine persondata, kan du til enhver tid tilbagetrække samtykket.

Hvis vi behandler dine persondata på baggrund af samtykke eller opfyldelse af en kontrakt, kan du bede os om at give dig en kopi af data i et maskinlæsbart format, så du kan overføre det til en anden udbyder.

Hvis vi behandler dine personlige oplysninger på baggrund af samtykke eller legitim interesse, kan du anmode om, at dine data slettes.

Du har ret til at bede os om at stoppe med at bruge dine oplysninger i et stykke tid, hvis du mener, ​​at vi ikke behandler dem lovligt.

Endelig kan du i nogle tilfælde bede os om ikke at træffe beslutninger, der berører dig, ved at bruge automatiseret behandling eller profilering.

For at indsende en anmodning om dine persondata via e-mail, post eller telefon, bedes du bruge de kontaktoplysninger, der er angivet ovenfor, i “Hvem er vi”- sektionen af ​​denne politik.

Din ret til at klage

Hvis du vil klage over vores brug af dine data, foretrækker vi at du kontakter os direkte i første omgang, så vi kan behandle din klage. Du kan dog også kontakte Datatilsynet via deres hjemmeside på www.datatilsynet.dk. 

Opdateringer til denne politik for beskyttelse af personlige oplysninger

Vi gennemgår regelmæssigt denne privatlivspolitik og opdaterer den fra tid til anden, som vores tjenester og brug af persondata udvikler sig. Hvis vi ønsker at gøre brug af dine personlige data på en måde, som vi ikke tidligere har gjort, kontakter vi dig for at give oplysninger om dette og om nødvendigt anmode om dit samtykke.