Spring til indhold

Kontakt

Micki Sonne Kaa Sunesen

Direktør i Nordic Learning, ph.d.

Torben Bloksgaard

Torben er master i læreprocesser – med specialisering i ledelse og organisationspsykologi. Han er tidligere leder af en specialskole og har stor erfaring fra skole og dagtilbudsområdet. Torben er ekspert i mellemformer, børns deltagelse og inkluderende indsatser. Han er optaget af skole- og dagtilbudsudvikling med henblik på at øge børns deltagelsesmuligheder.

Christina Holm Poulsen

Christina er uddannet lærer og har en ph.d. i psykologi. Hun har i flere år bedrevet praksisnær forskning, hvis omdrejningspunkt er børns perspektiver på deltagelses­vanskeligheder, inklusion, fællesskaber, mistrivsel og skoletilhør. Hun har skrevet flere artikler og bøger om emnet. Som oplægsholder og underviser på lærer- og pædagog­uddannelsen har hun mange års erfaring med formidling. Christina er særligt optaget af at udvikle og forbedre dagtilbud og skole fra børns perspektiver. Christina har desuden en supervisionsuddannelse fra DISPUK.

Cristina Gulløv

Cristina Gulløv er kandidat i Pædagogisk Psykologi og har en baggrund som pædagog, lektor i læreruddannelsen og som skoleleder på en specialskole. Hun er særlig optaget af skoleudvikling og udvikling af samarbejdet mellem skolens professionelle. Dette tager især udgangspunkt i co-teaching, Universal Design for Learning samt en praksisfaglig og legende tilgang til læring.

Christina Hostrup

Christina er uddannet folkeskolelærer, er systemisk uddannet ved DISPUK og har diplom i offentlig ledelse. Hun har fokus på at etablere et sundt og væredygtigt ståsted som udgangspunkt for det professionelle virke med børn og unge. Hun har stor erfaring inden for børn- og unge-området efter 25 år i Århus Kommune som leder og udviklingskonsulent i Pædagogisk Psykologisk Rådgivning. Hun er nytænkende inden for de fysiske og mentale rammers betydning for inkluderende fællesskaber. Christina har et fagligt fokus på kvaliteten af samarbejde og styrkelse af den faglige stolthed.

Birgitte Wraae

Birgitte har en ph.d. i entreprenørskab, identitet og læring. Hendes fokus er på forandring og udvikling af mennesker og organisationer gennem innovative processer. Hun kobler entreprenørskab med ledelsesudvikling, især udvikling af et personligt og bæredygtigt lederskab. Birgitte er erfaren indenfor de kvalitative metoder, herunder participatory design og etnografiske tilgange. Hun arbejder med Design thinking og er certificeret i BMC og Business Model You. Birgitte starter i Nordic Learning august, 2024.

Anita Boelsmand

Anita er særligt interesseret i arbejdet med overskridende praksisser mellem almen- og specialområdet. Især arbejder Anita i disse sammenhænge med mellemformer og co-teaching / sampraksis. Anita er uddannet lærer med Master i Specialpædagogik. Anita har omfattende erfaringer fra specialskoleområdet, PPR og fra professionshøjskole, hvor hun har undervist på den Pædagogiske Diplom uddannelse i samme områder, som hun har erfaring med.

Dorthea Funder Kaas

Dorthea er særligt interesseret i, hvordan vi udvikler kvaliteten i dagtilbud og har primært fokus på de første tre år af barnets liv. Med erfaringer fra programledelse på det kommu­nale børne- og familieområde og før det som lektor ved Pædagog- og læreruddannelsen har Dorthea stor faglig spændvidde inden for bl.a. udvikling af tværprofessionelle og tværsektorielle samarbejder, relationsarbejde i et tilknytnings­perspektiv og system­forandringer. Dorthea er kandidat i Pædagogik og Kultur- og Sprogmødestudier fra Roskilde Universitetscenter.

Anne Marker

Anne er master i ledelse af uddannelsesinstitutioner. Hun er tidligere skoleleder med solid erfaring fra både almen og specialområdet. Hun har specialiseret sig i over­belastning og stress – er certificeret stresscoach – og rådgiver og coacher ledere. Hun er optaget af, hvordan ledere holder fokus på kerneopgaven. Anne tilbyder praksisnær sparring, rådgivning og coaching som en virksom tilgang til at holde balancen i ledelse og bevare udsigten og overblikket. Hun insisterer på at ledere skal prioritere tid til refleksion og fordybelse.

Trine Stein Graakjær

Trine er kandidat fra CBS, er uddannet lærer og læringsvejleder, og arbejder som skolekonsulent i Gentofte Kommune. Trine er rutineret i at kompetenceudvikle lærere og pædagoger i at skabe inkluderende læringsmiljøer ved hjælp af co-teaching. Gennem sin viden og praksiserfaring inden for bl.a. neuropædagogik, styrker Trine de professionelles kompetencer til at øge elevernes deltagelsesmuligheder. Trine er tidligere skoleleder, har en diplom i ledelse og har erfaring med ledelse af mellemformer.

Kim Lundqvist

Kim er autoriseret psykolog med stor erfaring i at støtte skoler med at udvikle deres pædagogiske praksis. Han hjælper skoler med at omsætte viden om hjernens kognitive funktioner til konkrete undervisningstilgange. Kim har specialiseret sig i at støtte skolernes muligheder for at håndtere urolige læringsmiljøer og skabe trygge læringsfællesskaber. Hans tilgang tager afsæt i pædagogisk-, organisations- og socialpsykologi samt ledelses- og forandringsteori. Kim tilbyder en bred vifte af ydelser, herunder kurser, oplæg, supervisionsforløb for lederteams og vejlederteams samt aktionslæringsforløb med pædagogiske teams.

Michael Dassa

Michael har en kandidatgrad i pædagogisk antropologi og bred erfaring inden for uddannelsesudvikling og ledelse. Han har arbejdet med at designe og facilitere forløb for medarbejdere og ledere med fokus på forandringsledelse, organisationsudvikling og strategisk implementering af pædagogiske tiltag. Michael har blandt andet specialiseret sig i udvikling af professionelle læringsfællesskaber, psykologisk tryghed, konflikthåndtering, co-teaching og skabelse af inkluderende læringsmiljøer. Her er særligt optaget af at oversætte teoretisk viden til konkrete værktøjer og processer, der skaber bæredygtige forandringsprocesser, som understøtter læreres og pædagogers arbejde i komplekse læringsmiljøer.